TIMP LIBER

ROMÂNIA, TE IUBESC! În prima zi de Paște, Alex Dima arată preoții din spatele blocurilor gri


ROMÂNIA, TE IUBESC! În prima zi de Paște, Alex Dima arată preoții din spatele blocurilor gri

Z.P. | 2019-04-25 14:19

De Paște, oamenii sunt lumina, la PRO TV. Duminică, într-o ediție specială România, te iubesc!, Alex Dima merge în spatele blocurilor gri să cunoască preoții care au sfințit locuri și au cucerit inimi în aglomerații urbane, oameni ascunși de betoane, care-L slujesc pe Dumnezeu.

Omul modern are tot felul de apăsări și tentații, nu mai are timp și își împarte viața între tot felul de lucruri și locuri. În biserica din spatele blocurilor gri își găsește liniștea. Cum arată aceste locuri și mai ales ce se întâmplă acolo, vedem duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!.

”Printre betoane, preoții au mișcat ceva în oameni, i-au apropiat, le-au arătat că pot trăi și altfel, într-o rânduială care nu le afectează cu nimic viețile, ci doar le îmbunătățește. Îi face mai buni, mai liniștiți, îi răpește din vacarmul orașului și îi odihnește, iar oamenii îi caută, își duc acolo și pruncii și merg la toate sărbătorile. Bisericile sunt pline. Acolo se descoperă pe ei și îl găsesc pe Dumnezeu, cu speranță în Înviere!”, spune Alex Dima despre ediția România, te iubesc! din această săptămână.

Dumincă vom descoperi preoți care vorbesc pe limba oamenilor, care știu ce înseamnă viața în oraș și mai ales care cunosc problemele oamenilor din ziua de azi, dar vin și cu soluții. Vedem oameni care și-au schimbat radical viața. ”Duhovnici printre betoane”, un reportaj de Alex Dima, în prima zi de Paște, la România, te iubesc!.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.