TIMP LIBER

PREMIERĂ: Păsări de pradă (și fantastica Harley Quinn), o aventură presărată cu umor negru și autoironie


PREMIERĂ: Păsări de pradă (și fantastica Harley Quinn), o aventură presărată cu umor negru și autoironie

Z.P. | 2020-02-11 00:03

Ați auzit vreodată despre polițista, privighetoarea, psihopata și prințesa mafiei? PĂSĂRI DE PRADĂ (ȘI FANTASTICA HARLEY QUINN) este o poveste întortocheată spusă de Harley însăși, așa cum numai Harley o poate spune. Când unul dintre cei mai siniștrii răufăcători din Gotham, Roman Sionis și sadicul lui locotenent, Zsasz, au pus recompensă pe o fetiță numită Cass, toți infractorii întorc orașul cu susul în jos pentru a o găsi. Durmurile lui Harley, Huntress, Canary și Renee Montoya se ciocnesc și acest quartet improbabil nu are altă cale decât să facă echipă pentru a-l învinge pe Roman.

PĂSĂRI DE PRADĂ (ȘI FANTASTICA HARLEY QUINN), o acțiune – aventură presărată din plin cu umor negru și autoironie, un film inspirațional, despre puterea intrinsecă pe care o descoperim atunci când ne depășim limitele, despre emanciparea femeilor și forța care vine din colaborare.

Harley Quinn și cea care spune povestea este Margot Robbie, actrița australiană. A debutat pe marile ecrane cu filmul About Time (2013) urmat de filmul nominalizat la Oscar, The Wolf of Wall Street (2013), Bombshell (2020), Once Upon a Time in…Hollywood (2019), I, Tonya (2017).  Pentru a-și pregăti rolul din Suicide Squad (2016), Margot Robbie a studiat Inventarul de Personalitate Multiphasic Minnesota (MMPI) pentru a înțelege modul în care sunt diagnosticate bolile psihice. A folosit aceste informații în relația și reacția pe care personajul său, DR. Harleen Quinzelo avea cu Joker.

Păsările de pradă sunt: Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, TV’s, Fargo) ca Huntress; Jurnee Smollett-Bell (HBO, True Blood) ca Black Canary; Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) ca Renee Montoya; Chris Messina (Argo, TV’s, Sharp Objects) ca Victor Zsasz; și Ewan McGregor (Stephen King’s Doctor Sleep, filmele Trainspotting) ca Roman Sionis. Debutanta Ella Jay Basco joacă rolul lui Cassandra „Cass” Cain.

Regizat de Cathy Yan (Dead Pigs) dintr-un scenariu de Christina Hodson (Bumblebee), filmul se bazează pe personaje DC, Comics.

Avanpremiera in Romania a filmului a avut loc zilele trecute, în sala IMAX a Cinema City AFI Cotroceni, in prezenta a numeroase vedete si persoane publice, printre care Alina Eremia, Ana Baniciu, Anda Adam, Ana Odagiu, Codin Maticiuc, Cuza, Carmen Grebenisan, Cristina Stefania, Deea Codrea, Denisa Potecaru, Diana Enciu, Otrava, Denis The Motans, Diana Sar, Emily Burghelea, Monica Odagiu, Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Mircea Eremia, Vlad Dragulin, Raluk, Speak, Razvan Popescu, Ramona Olaru, Natalia Mateut.

Invitaţii s-au bucurat de un candy bar inspirat din tematica filmului Păsări de Pradă şi Fantastica Harley Quinn semnat de Grace Couture şi s-au distrat la standurile speciale Flash Tattoo si Marionnaud pentru tatuaje temporare şi pictură facială unde au putut adapta un look similar cu cel al protagonistei din film, Harley Quinn.

 Produs de Warner Bros şi inspirat de seria DC Comics, filmul “Păsări de Pradă şi Fantastica Harley Quinn” este distribuit în România de Vertical Entertainment, deţinătoarea în exclusivitate a licenţei Warner Bros.

 


Mai multe imagini:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.