TIMP LIBER

NEVERSEA 2020: Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike. Passenger şi Black Eyed Peas, printre artiștii care vin la festival


NEVERSEA 2020: Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike. Passenger şi Black Eyed Peas, printre artiștii care vin la festival

Z.P. | 2020-01-29 18:42

Rapperul american Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike şi grupul Black Eyed Peas se numără printre artiştii care vor urca pe scena principală a celei de-a patra ediţii a festivalului Neversea, care va avea loc între 2 şi 5 iulie pe o plajă din municipiul Constanţa.

Organizatorii au anunţat miercuri, printr-un comunicat de presă, primii artişti care vor veni în această vară la Neversea - Tyga, Dimitri Vegas&Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore şi Paul Kalkbrenner.

“Anul 2020 marchează o premieră de festival în România şi în Europa: rapperul american Tyga, la Neversea”, au precizat organizatorii cu privire la artistul premiat cu Grammy.

În 2019, Tyga a fost listat timp de 50 de săptămâni în Top 100 Artist Chart, clasament realizat de publicaţia americană Billboard. Tyga este unul dintre cei mai urmăriţi artişti în mediul online.

DJ-i Dimitri Vegas & Like Mike vor urca anul acesta pentru prima dată pe scena principală a festivalului. Cei doi fraţi sunt implicaţi şi în producţie muzicală, lansând colaborări de succes cu artişti precum Wiz Khalifa, David Guetta, Timmy Trumpet, W&W, Steve Aoki, Armin van Buuren.

În ultimii 25 de ani, Black Eyed Peas a câştigat 6 premii Grammy, a văndut albume în peste 35 de milioane de copii şi single-uri, în mai mult de 120 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Concertele live ale trupei au înregistrat vănzări record - peste 3 milioane de bilete văndute pentru cele 300 de show-uri din peste 30 de ţări din toata lumea.

Passenger, cunoscut pentru piesa „Let Her Go”, va cânta în premieră în România, pe scena Neversea. Nominalizat la Brit Awards şi recompensat cu un Ivor Novello Award, anul trecut, artistul britanic a fost nominalizat la Pop Awards cu albumul "Runaway".

O premieră la festivalul Neversea o reprezintă şi „extravagantul DJ Timmy Trumpet”, au mai spus organizatorii. În 2019, el a făcut parte din lineup-ul Untold, iar în acest an va aduce la Neversea sound-ul lui progressive house dinamic.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.