TIMP LIBER

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” se redeschide de Ziua Copilului


Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” se redeschide de Ziua Copilului

Z.P. | 2020-05-22 18:21

Conducerea Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a anunţat că locaţia va fi redeschisă din 1 iunie, cu respectarea tuturor măsurilor pentru siguranţa vizitatorilor.

„După lunga despărţire impusă de epidemia de coronavirus, Muzeul «Antipa» îşi deschide porţile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectând toate măsurile pentru siguranţa vizitatorilor”. Nu au fost oferite detalii legat de măsurile luate, însă girafei din faţa muzeului i-a fost aplicată o mască. Astfel, instituţia a transmis, alături de o fotografie: „Dacă eu po(r)t mască, cu siguranţă po(r)ţi şi tu!”, a fost anunţul făcut vineri pe pagina de Facebook a instituţiei.

Luis Ovidiu Popa, managerul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, a declarat recent pentru News.ro, că instituţia pe care o conduce a pierdut aproximativ 1 milion de lei în cele două luni în care a fost închisă publicului şi că a cerut o subvenţie suplimentară de 400.000 de lei Ministerului Culturii, pentru a acoperi cheltuielile reprezentate de materialele necesare redeschiderii în siguranţă. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.