TIMP LIBER

GRAMMY 2020, omagii lui Kobe Bryant. Trupa Boyz II Men a cântat „It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday”


GRAMMY 2020, omagii lui Kobe Bryant. Trupa Boyz II Men a cântat „It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday”

Z.P. | 2020-01-27 17:12

Duminica seara a avut loc cea de-a 62-a ediţie a galei premiilor Grammy, la Staples Center din Los Angeles. Numeroşi fani, dar si celebritati i-au adus un omagiu fostului baschetbalist Kobe Bryant, care a murit în dimineaţa aceleiaşi zile, într-un accident de elicopter.

Găzduită de Alicia Keys, pentru a doua oară consecutiv, gala a început într-o notă sobră. „Astăzi, mai devreme, Los Angeles, America şi întreaga lume a pierdut un erou. Şi, efectiv, stăm aici, în casa contruită de Kobe Bryant, cu inimile frânte”.

„Nu ne-am fi imaginat într-un milion de ani că vom începe show-ul aşa”, a mai spus Keys. „Aşa că am vrut să facem ceva care să descrie, puţin, cum ne simţim acum”, citeaza News.ro.

Grupul Boyz II Men i s-a alăturat pentru a interpreta piesa „It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday”, în onoarea lui Bryant.

Cu opt nominalizări, Lizzo a deschis ceremonia cu piesa „Cuz I Love You”, care dă titlul celui de-al treilea album al ei.

„Seara asta este pentru Kobe” a spus ea. Recitalul a continuat cu piesa „Truth Hurts”, la care a fost acompaniată de o orchestră şi un corp de dansatori.

Înainte de începerea galei, zeci de fani ai baschetbalistului s-au adunat în faţa Staples Center pentru a-l omagia. Ecranele amplasate în afara centrului au rulat un in memoriam, iar steagurile au fost coborâte la jumătate.

A fost ţinut şi un moment de reculegere înaintea galei, condus de Harvey Mason Jr., CEO interimar al Recording Academy.

Kobe Bryant a murit impreuna cu fiica sa, Gianna, in varsta de 13 ani si alte sapte persoane, printre care doua colege de echipa ale fetitei, impreuna cu parintii lor.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.