TIMP LIBER

E o combinație! Se lansează o altă REȚEA socială


E o combinație! Se lansează o altă REȚEA socială

Eliza Popa | 2020-02-04 10:53

Idei despre rețete, desene, hand made, fashion și multe altele. Utilizatorii trebuie doar să salveze ideile care sunt atractive și prezintă interes pemntru ei. După cum subliniază unii dintre analiștii fenomenului, pare că s-ar ieși din “comuna primitivă” a rețelelor consacrate și s-ar intra într-o eră nouă, doar că este o combinație!

Google lansează o nouă rețea socială, numită Tangi, care oferă interacțiunea cu creatorii și alți utilizatori prin intermediul videoclipurilor (). Ce înseamnă Tangi? Abrevierea provine de la TeAch aNd GIve (Învață și oferă) și tangibil (lucruri reale pe care le poți face, le poți atinge). Google nu se află la prima încercare de acest fel cu Tangi. Firma din Mountain View a încercat de mai multe ori să se impună pe piața de social-media, lansând diferite platforme, dar marea majoritate a acestora au dispărut cu timpul. Iată însă că Google nu se lasă - își descrie aplicația astfel: „Tangi este o aplicație de partajare de videoclipuri sociale pentru a învăța lucruri noi în fiecare zi, lucruri pe care le poți încerca singur. Artă, bricolaj, gătit și chestiuni legate de stil la nivelul următor în mai puțin de 60 de secunde. Folosiți „Try It” pentru a împărtăși viziunea dvs. asupra proiectelor cu comunitatea”.

Videoclipuri tutorial pe YouTube

Noua rețea socială este sub forma unei aplicații video prin care utilizatorii pot învăța lucruri. Este vorba despre o nouă formă de Pinterest sau videoclipuri tutorial pe YouTube, într-un format mult mai scurt (60 de secunde). Astfel, creatorii își pot împărtăși ideile despre rețete, realizări artistice sau de alt gen, potrivit lesoir.be. Utilizatorii trebuie doar să salveze ideile care le plac pentru a încerca să le reproducă ei înșiși. Noua rețea socială este, ca de obicei, creația laboratorului de incubație Google, Area 120.

Deocamdată, noua rețea socială semnată Google este disponibilă doar în Statele Unite. Tangi a fost lansată pentru prima oară pe iOS înainte de Android. Un lucru considerat bizar de către analiști, pentru o aplicație dezvoltată de o echipă de la compania-mamă a Android.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.