TIMP LIBER

Cine este ACTRIŢA de doar 30 de ani numită DIRECTOR ADJUNCT al Teatrului Bulandra


Cine este ACTRIŢA de doar 30 de ani numită DIRECTOR ADJUNCT al Teatrului Bulandra

Z.P. | 2019-09-15 11:00

Teatrul Bulandra anunţă deschiderea stagiunii pe 21 septembrie, cu spectacolul "Pisica pe acoperişul fierbinte", de Tennessee Williams, în regia lui Dinu Cernescu. Tototdată, instituţia anunţă că are un nou director adjunct, în persoana actriţei Catinca Maria Nistor, cre joacă în spectacole precum "Zadarnicele chinuri ale dragostei" şi "Richard al III-lea", în regia lui Andrei Şerban.

"Ne folosim de acest prilej pentru a saluta sosirea în echipa Teatrului Bulandra a Catincăi Maria Nistor care ne va fi alături în calitate de director adjunct", potrivit anunţului publicat pe Facebook.

Catinca Maria Nistor are 30 de an şi este absolventă a cursurilor de Management şi Antreprenoriat ale ”London School of Economics”, licenţiată a Facultăţii de Drept, licenţiată a UNATC I. L. Caragiale, secţia Actorie, cu examen de master în Arta Actorului şi actriţă a Teatrului Bulandra.

Ea a fost propusă de regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra şi numită din 1 august pe poziţia rămasă vacantă de director adjunct.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.