TIMP LIBER

CERBUL DE AUR 2019. Cine sunt cei şapte JURAŢI din acest an / PREMIILE din concurs sunt fabuloase


CERBUL DE AUR 2019. Cine sunt cei şapte JURAŢI din acest an / PREMIILE din concurs sunt fabuloase

Z.P. | 2019-07-09 18:42

Jurații care vor alege cei 12 finalişti ai concursului Cerbul de Aur 2019, ce va avea loc în perioada 22 - 25 august, în Piaţa Sfatului din Braşov, sunt jurnalişti şi artişti.

Cântăreţii Crina Mardare şi Cătălin Căţoiu, realizatorii de emisiuni radio Felix Crainicu, Oliver Simionescu şi Andreea Remeţan, jurnalista TVR Liana Stanciu şi regizorul muzical din TVR Gabriel Scîrlet sunt juraţii selecţiei din acest an pentru concursul de interpretare internaţional al Festivalului Cerbul de Aur.

Sesiunea de înscrieri a concursului Cerbul de Aur 2019 s-a încheiat săptămâna trecută, iar, pe 11 iulie, juriul de selecţie îi va anunţa pe cei 12 finalişti aleşi din 71 de candidaţi din 21 de ţări, precum Africa de Sud, Italia, Israel, Rusia, Australia, România şi Germania.

Valoarea premiilor concursului depăşeşte 55.000 de euro, potrivit TVR.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o gală de premiere şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric, care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.