TIMP LIBER

Cel mai urmărit SERIAL Netflix european reîncepe cu haos!


Cel mai urmărit SERIAL Netflix european reîncepe cu haos!

Eliza Popa | 2020-03-06 22:18

El Profesor crede că Lisabona a fost executată, Rio și Tokyo au aruncat în aer un tanc al armatei și Nairobi se zbate între viață și moarte. Banda trece prin unul dintre cele mai dificile momente, iar apariția unui inamic printre ei va afecta jaful…

Așa începe La Casa de Papel - Sezonul 4, în plin haos. Noul sezon va fi lansat pe 3 aprilie 2020 ().  Pentru cei care nu știu, este vorba despre cel mai urmărit serial Netflix european și cel mai urmărit serial Netflix într-o altă limbă decât engleza. Serialul întrece în popularitate cele mai multe producţii americane aflate în portofoliul platformei. Ritmul, tensiunea, întorsăturile de situaţie şi mai ales spiritul de frondă împotriva autorităţii de orice fel au transformat serialul într-un hit global.

Creierul din spatele bandei de hoți

Regizorul Jesús Colmenar a povestit jurnaliştilor cum s-a ajuns aici: „Faptul că Netflix a cumpărat drepturile acestui serial nu a schimbat cu nimic scenariul sau regia. Am făcut dintr-un serial spaniol un serial global. Ne-am dorit personaje iconice de la început. Nu ne-am dorit să arătăm o realitate spaniolă, ci una universală. Aşa că succesul pe care l-am obţinut la nivel internaţional nu ne-a surprins. Ne-am adresat şi ne adresăm în continuare tuturor”.

La Casa de Papel spune povestea unui grup de tineri, conduși de El Profesor, care jefuiesc Fabrica de Monedă și Timbru din Spania. Actorul Alvaro Morte este El Profesor, creierul din spatele bandei de hoți, pe care îi recrutează pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Oamenii lui primesc drept pseudonime nume de capitale ale lumii: Berlin, Rio, Lisbon, Tokyo. Planul perfect al Profesorului este dat peste cap de detectivul cazului, Raquel Murillo.

A reușit să bată mai multe recorduri

Cel de-al patrulea sezon va avea 8 episoade şi, conform lavanguardia.com, acesta nu va fi ultimul, căci Netflix va face şi sezonul 5. În noile episoade fanii îşi vor putea revedea personajele preferate, care vor fi gata de un nou jaf. Totodată se va afla şi care va fi soarta personajului Nairobi (Alba Flores), care, la sfârşitul sezonului 3, se afla într-o situaţie critică. Acesta este un serial de televiziune spaniol, genul thriller, creat de producătorul Álex Pina pentru postul spaniol de televiziune Antena 3. Serialul reprezenta o…serie limitată, dar, la insistențele fanilor, Netflix a decis să continue serialul. Serialul La Casa del Papel a reușit să bată mai multe recorduri pe platforma Netflix. Ultimul record de vizionare a fost stabilit pentru ultimul episod din sezonul 3, care i-a lăsat pe fani cu o dorință și mai mare de a afla ce vor face personajele lor preferate mai departe. Serialul a devenit unul foarte popular și la noi în țară și a ajuns să bată recordul pe platforma de streaming.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.