SPORT

ULTIMA ORĂ. Răzvan Marin s-a rupt şi nu evoluează cu Norvegia


ULTIMA ORĂ. Răzvan Marin s-a rupt şi nu evoluează cu Norvegia

Z.P. | 2019-06-07 14:39

România are vineri seară meci decisiv cu Norvegia. Un eşec, sau chiar şi o remiză, i-ar scoate pe tricolori din calculele calificării la EURO 2020. În aceste condiţii, Cosmin Contra a primit o veste extrem de proastă de staff-ul medical al naţionalei. Pistonul de la mijlocul terenului, Răzvan Marin, recent transferat la Ajax, a suferit o contractură musculară la ultimul antrenament şi nu va fi forţat cu Norvegia, scrie digisport.ro.

Chiar dacă jucătorul vroia să joace cu orice preţ, medicii şi Cosmin Contra se opun, astfel că acesta va lua loc în tribune vineri seară.

Cum ar putea arăta România în meciul din deplasare cu Norvegia: Tătăruşanu - Chipciu, Săpunaru, Dr. Grigore, Bancu - Stanciu, T. Băluţă - Deac, Hagi, Grozav – Ţucudean

“Echipa Norvegiei are jucători dezechilibranţi, precum Odegaard, King, Elyounoussi sau Johnsen. Forţa Norvegiei stă în echipă. E o formaţie cu jucători tineri, care joacă foarte bine pe contraatac. Jocul Norvegiei s-a schimbat în bine de când a venit Lars Lagerback. Au câştigat şi grupa din Liga Naţiunilor. Norvegia şi Suedia au în general cam acelaşi stil de joc, sunt echipe practic trase la indigo, dar în echipa Norvegiei sunt jucători cu o viteză în plus pe faza la atac, mai ales extremele, plus King”, a declarat Cosmin Contra la conferinţa de presă oficială.

Partida Norvegia – România se va juca vineri, 7 iunie, la Oslo, pe Ullevaal Stadion, cu începere de la 21:45, ora României. Patru zile mai târziu, luni, 10 iunie, la Attard, pe National Stadium Ta’Qali, de la 21:45, ora României, tricolorii vor întâlni reprezentativa Maltei.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.