SPORT

TRAGEDIE anunţată. Fostul portar MARTIN TUDOR a decedat în urma unui INFARCT. Detalii CUTREMURĂTOARE


TRAGEDIE anunţată. Fostul portar MARTIN TUDOR a decedat în urma unui INFARCT. Detalii CUTREMURĂTOARE

Z.P. | 2020-03-30 13:46

Fostul portar al FC Steaua Martin Tudor a decedat, luni, la vârsta de 43 de ani, acasă la el la Reşiţa, a anunţat clubul CS Univeristatea Craiova, pe Facebook.

"Fostul nostru antrenor cu portarii Martin Tudor a decedat astăzi în urma unui infarct", a scris sursa citată.

"Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. - în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reşiţa! Ambulanţa a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul... Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie. Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 şi 2005. După, pentru că aveam nevoie de un băiat serios, am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Şi foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred... Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la aşa ceva. Dumnezeu să-l ierte", a declarat antrenorul lui CSM Reşiţa, Dorinel Munteanu.

Deja-vu

Problemele cardiace ale lui Martin Tudor nu au intervenit acum, ci de anul trecut, de pe vremea când era în staff-ul lui Laurențiu Diniță la Concordia Chiajna. Aflat în Turcia în cantonament, fostului portar i s-a făcut rău, suferind un preinfarct. A fost transportat la spital, unde medicii i-au acordat primul ajutor. „Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simțit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigații și îmi închipuiam că nimic nu era grav, din moment ce i-au dat drumul. Știu că atunci s-a speriat foarte tare”, a declarat Laurențiu Diniță pentru gsp.ro.

Născut la Avrig, Tudor a evoluat la Jiul Petroşani, Olimpia Satu Mare, Steaua Bucureşti, CFR Cluj şi Univeristatea Cluj. A adunat 184 de meciuri în prima ligă şi două titluri de campion, ambele cucerite cu Steaua Bucureşti, în 2001 şi 2005. După retragerea din activitate, el a îmbrăţişat cariera de antrenor de portari, lucrând la Steaua, Universitatea Craiova, FC Ittihad, Juventus Bucureşti şi Sportul Snagov, dar şi la prima reprezentativă.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.