SPORT

Tătăruşanu nu se plictiseşte în IZOLARE. Cum îşi “omoară” timpul titularul naţionalei


Tătăruşanu nu se plictiseşte în IZOLARE. Cum îşi “omoară” timpul titularul naţionalei

Z.P. | 2020-04-01 16:20

Portarul naţionalei de fotbal a României, Ciprian Tătăruşanu, a vorbit, într-o postare video pe pagina de Facebook a grupării Olympique Lyon, acolo unde este din păcate rezervă din vara trecută, despre cum îşi petrece timpul în această perioadă de izolare şi i-a îndemnat pe fani să stea în casă.

“Nu este uşor să stai toată ziua în casă, dar trebuie să facem asta ca să treacă această perioadă mai repede. Stau cu familia mea şi încerc să fac aproape lucrurile pe care le fac de obicei. Staful a trimis un program de pregătire pentru toată ziua, lucruri normale. În plus, avem nevoie să alergăm când avem oportunitatea. Eu urmez acest program, în plus am activităţi cu copiii mei în grădină. Când am timp fac un mic tur cu bicicleta”, a spus Tătăruşanu.

Întrebat ce filme şi seriale urmăreşte şi ce carte citeşte în această perioadă, el a răspuns: “Film… am văzut ieri un documentar despre nutriţie, “What the Health”. Ca serial urmăresc House of Cards şi Vikings, iar carte am citit Sapiens, o scurtă istorie a omenirii”.

Portarul are şi un mesaj ferm pentru suporteri: “Sper că sunteţi bine cu toţii. Încercaţi să staţi în casă pentru ca această perioadă dificilă să se termine mai repede”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.