SPORT

Simona Halep a fost ELIMINATĂ în sferturi la Roland Garros. Românca n-a avut replica în fața puștoaicei Anisimova


Simona Halep a fost ELIMINATĂ în sferturi la Roland Garros. Românca n-a avut replica în fața puștoaicei Anisimova

Z.P. | 2019-06-06 14:34

Simona Halep (3 WTA) a fost eliminate fără drept de apel în sferturile de finală de la Roland Garros, competiție unde triumfase anul trecut. Românca n-a avut replica în fața americancei de 17 ani Amanda Anisimova (51 WTA), scor 2-6, 4-6.

Anisimova nu i-a dat nici o şansă Simonei în primul set, depășind-o la cam toate capitolele. Sportiva de peste Ocean a făcut două break-uri, adjudecându-şi primul set cu scorul de 6-2, după doar 27 de minute.

Actul secund la fel de prost pentru Simona, care a fost condusă rapid cu 3-0. Apoi, constănțeanca și-a revenit din pumni, a egalat la 4 și a avut chiar o minge de break și de 5-4, care din păcate a fost anulată. Anisimova a făcut ulterior break-ul decisiv şi a obţinut calificarea în semifinale fără a ceda vreun set pierdut la această ediţie. În penultimul act, tenismena de 17 ani o va întâlni pe Ashleigh Barty (8 WTA).

Trist tare este că în ruram acestui eșec dur, ea va coborî de luni de pe locul 3 până pe poziția a opta în clasamentul WTA. Totuși, onorant este că ea bifează a 279-a săptămână în Top 10, capitol la care a depășit-o pe Serena Williams.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.