SPORT

Selecţionerul Muntenegrului, demis pentru că nu a vrut să fie prezent la meciul cu Kosovo


Selecţionerul Muntenegrului, demis pentru că nu a vrut să fie prezent la meciul cu Kosovo

Z.P. | 2019-06-08 13:28

Selecţionerul Muntenegrului, sârbul Ljubisa Tumbakovici, a fost demis după ce a refuzat să fie pe bancă, vineri, la meciul cu Kosovo, scor 1-1, de la Podgorica, din preliminariile Campionatului European din 2020, informează lequipe.fr.

Comitetul executiv al federaţiei muntenegrene (FSSG) s-a întrunit de urgenţă vineri seară şi a decis să-l demită pe tehnicianul aflat în funcţie din ianuarie 2016.

FSSG "a decis în unanimitate demiterea lui Ljubisa Tumbakovici în urma hotărârii sale de a nu conduce echipa la meciul cu Kosvo, ceea ce reprezintă o surpriză dezagreabilă şi o încălcare a obligaţiilor sale profesionale", a precizat forul, într-un comunicat, potrivit news.ro.

Totodată, federaţia şi-a exprimat "mari regrete" pentru faptul că doi internaţionali de origine sârbă, Mirko Ivanici şi Filip Stojkovici, au lipsit de asemenea de la meci, fiind victime ale "presiunilor".

Muntenegru a recunoscut Kosovo, stat declarat independent din 2008, însă fosta provincie nu este recunoscută de Serbia, care se opune cu înverşunare independenţei acestei regiuni.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.