SPORT

Şeful UEFA Aleksander Ceferin spune ce se întâmplă cu acest SEZON din fotbalul european


Şeful UEFA Aleksander Ceferin spune ce se întâmplă cu acest SEZON din fotbalul european

Z.P. | 2020-03-28 15:07

UEFA nu ştie în momentul de faţă când se va relua sezonul întrerupt din cauza pandemiei de Covid-19. Preşedintele forului, Aleksander Ceferin, spune că a pregătit "un plan A, B sau C" pentru toate scenariile posibile.

"Nimeni nu ştie când se va încheia pandemia. Noi avem un plan A, B sau C: noi suntem în contact cu ligile, cluburile, avem un grup de lucru. Va trebui să aşteptăm ca toate celelalte sectoare. Ar putea fi reluat sezonul la jumătatea lunii mai, în iunie sau chiar la finele lui iunie. Dacă nu vom reuşi, sezonul este probabil pierdut. Există chiar o propunere care vizează încheierea acestui sezon la începutul sezonului viitor, care va începe un pic mai târziu. Dar neştiind când se va încheia pandemia, noi nu putem să avem un plan definitiv", a declarat Aleksander Ceferin într-un interviu acordat cotidianului italian La Repubblica, citat de Agerpres.

Referitor la solicitările unor cluburi de a reduce salariile jucătorilor ca urmare a crizei, Ceferin a subliniat că "nu există loc pentru egoism în această situaţie, asigurând că numeroşi jucători sunt de acord". "Criza loveşte şi cluburile şi nimic nu va mai fi ca înainte după acest an teribil", a adăugat preşedintele UEFA, care nu a exclus posibile modificări ale regulamentului fairplay-ului financier, care interzice unui club angajat într-o competiţie europeană să cheltuiască mai mult decât câştigă.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.