SPORT

Primarul Dan Tudorache, ULTIMATUM pentru Pancu: “Nu se pune problema să mai piardă meciuri”


Primarul Dan Tudorache, ULTIMATUM pentru Pancu: “Nu se pune problema să mai piardă meciuri”

Z.P. | 2019-11-06 13:10

Primarul Sectorului 1 și totodată conducător din umbra al Rapidului, Dan Tudorache, a lămurit situația antrenorului Daniel Pancu. Edilul susține că favoritul galeriei giuleștene rămâne antrenor la echipă, pentru că acesta ar fi promis că va duce în scurt timp echipa pe podium, însă la proximul eșec mai mult ca sigur că va fi dat afară.

După 13 etape, Rapid este pe locul 6, cu 21 de puncte, la trei puncte în urma Petrolului, echipa de pe locul 3, loc ce duce la barajul de promovare. 

„Situația e cum o știți. Daniel Pancu e antrenor în continuare. I s-a dat credit. A promis că va remedia situația și că până la finalul turului va fi în primele trei echipe (nr. locurile promovabile din Liga 2). Daniel Pancu e un simbol! Rapidul are nevoie de Pancu și trebuie să rămână aici. A spus că va fi în primele trei la finalul turului. Așa a promis. Nu se pune problema să mai piardă meciuri. Nu mai poți promova dacă pierzi câteva meciuri. Meciul cu Sportul Snagov nu mi-a plăcut. Am plecat supărat. După meci, Mircea Lucescu a zis că va vorbi cu Daniel Pancu și îi va da anumite sfaturi. După meci a spus că «Aș vrea să vorbesc cu Pancu și să-i spun cum văd eu lucrurile». La meciul cu Snagov, Rapidul a fost mai bun. Cred că e o chestie psihologică, de motivație. E treaba antrenorului”, a declarat Dan Tudorache la GSP Live.

Foto: 1923.roParerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.