SPORT

Paulo Dybala a fost ales cel mai bun fotbalist din Lega Serie A


Paulo Dybala a fost ales cel mai bun fotbalist din Lega Serie A

E.Ş. | 2020-07-31 21:14

Paulo Dybala, atacantul argentinian al lui Juventus Torino, a fost ales cel mai bun fotbalist din campionatul Italiei în luna iulie, a anunţat vineri Lega Serie A.

Dybala a înscris un gol în meciurile din iulie, ajutându-şi echipa să câştige pentru a noua oară consecutiv campionatul.

Paolo Del Pino, preşedintele Ligii, a spus: "Paulo Dybala a fost unul din marii protagonişti ai titlului câştigat de Juventus, cu 11 goluri realizate şi 7 pase decisive oferite colegilor. Jucătorul bianconero a fost un punct de referinţă pentru echipa sa nu doar pentru extraordinara şi incontestabila sa calitate în atac, dar şi pentru importanta susţinere şi spiritul de sacrificiu în faza defensivă".

Dybala îi urmează compatriotului său Papu Gomez, de la Atalanta Bergamo, ce a fost ales cel mai bun jucător al campionatului în luna iunie.

Dybala va primi această distincţie sâmbătă, înaintea meciului Juventus - AS Roma, din ultima etapă a Serie A. La finalul partidei, formaţia torineză va fi premiată pentru câştigarea titlului. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.