SPORT

Paolo Maldini, despre lupta dură cu COVID-19: “Dureri foarte mari peste tot şi presiune intensă în piept. Nu mai aveam gust şi miros”


Paolo Maldini, despre lupta dură cu COVID-19: “Dureri foarte mari peste tot şi presiune intensă în piept. Nu mai aveam gust şi miros”

Z.P. | 2020-03-24 15:07

Fostul mare internaţional italian Paolo Maldini, aflat pe lista neagră la AC Milan, unde urmează să fie dat afară din conducerea clubului pe care l-a slujit 100%, a fost infectat cu noul coronavirus, la fel ca şi fiul său Daniel. Maldini este sub tratament şi susţine că lupta cu noul virus este una foarte dură, chiar şi pentru corpul său puternic de fost sportive de mare performanţă.

"Durerile sunt foarte mari. Simţi o intensă presiune în piept. Este un virus nou. Corpul luptă cu un duşman necunoscut. Am avut dureri de articulaţii şi muşchi şi febră de 38 şi jumătate. Nu mai aveam nici gust, nici miros", a spus el, pentru Corriere della Sera.

AC Milan a anunţat, sâmbătă seară, că fostul fotbalist Paolo Maldini, director tehnic al clubului, şi fiul său Daniel, atacant la gruparea milaneză, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Maldini a avut contact cu o persoană găsită ulterior infectată cu Covid-19 şi a început şi el să prezinte simptome. Fostul jucător a fost testat vineri, iar rezultatul a fost pozitiv. Paolo şi Daniel Maldini se simt bine şi deja s-au aflat în izolare la domiciliu două săptămâni. Ei vor rămâne în carantină până când se vor vindeca.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.