SPORT

Noi PERFORMANŢE pentru Bianca Andreescu


Noi PERFORMANŢE pentru Bianca Andreescu

Z.P. | 2019-08-11 10:17

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a acces în ultimul act al turneului de la Toronto, dotat cu premii totale în valoare de 2,83 milioane de dolari. În finală o va avea ca adversară pe americanca Serena Williams.

În semifinală, Andreescu a dispus în două seturi, 6-4, 7-6 (7/5), de americanca Sofia Kenin, după două ore şi şase minute de joc.

Bianca Andreescu (19 ani) a devenit, cu această ocazie, prima reprezentantă a Canadei care va disputa finala acestui turneu în ultima jumătate de secol.

Ea va avea o misiune mult mai dificilă în faţa americancei Serena Williams, cap de serie numărul 8, care a învins-o în cealaltă semifinală, cu 1-6, 6-3, 6-3, pe cehoaica Marie Bouzkova, venită din calificări.

Acesta va fi primul duel între Bianca Andreescu şi Serena Williams, jucătoare în vârstă de 37 ani şi care a cucerit primul dintre cele 23 de titluri de Mare Şlem din palmaresul său la Openul Statelor Unite din 1999, cu nouă luni înainte de naşterea adversarei sale din finala de la Toronto, subliniază presa canadiană.

Bianca Andreescu va juca pentru a patra oară într-o finală în 2019. Pentru performanța de la Toronto, sportiva va ajunge, de luni, în Top 20 WTA.Parerea ta...

Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.