SPORT

Mourinho, voluntar în Londra: duce mâncare BĂTRÂNILOR în timpul pandemiei de CORONAVIRUS


Mourinho, voluntar în Londra: duce mâncare BĂTRÂNILOR în timpul pandemiei de CORONAVIRUS

Z.P. | 2020-03-30 14:30

Campionatul britanic de fotbal este suspendat temporar în urma pandemiei de coronavirus, iar antrenorul portughez Jose Mourinho folosește acest timp liber pentru a face voluntariat, informează CNN.

Jose Mourinho, antrenorul echipei britanice Tottenham, face muncă voluntară la o bancă de alimente din Enfield, în nordul Londrei.

Cu o mască pe față, Mourinho a făcut și livrat pachete de alimente către persoanelor vulnerabile din comunitatea locală prin intermediul organizațiilor Love Your DoorStep și Age UK, citeaza digi24.ro.

"Sunt aici să ajut Age UK Enfield și Love Your DoorStep Enfield și puteți dona mâncare, bani sau puteți face voluntariat", a spus Jose Mourinho într-o filmare postată pe Twitter.

Persoanele în vârstă sunt mai expuse riscului de COVID 19 și au fost sfătuite să stea acasă timp de 12 săptămâni, în cadrul restricțiilor anunțate de guvernul britanic. Premierul Boris Johnson a îndemnat luni toți cetățenii să stea acasă timp de trei săptămâni și să iasă doar pentru a se aproviziona.


Mai multe imagini:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.