SPORT

Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova nu se mai joacă


Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova nu se mai joacă

E.Ş. | 2020-07-31 16:43

LPF a confirmat pentru GSP.ro că meciul Astra - Craiova nu se mai joacă! David Lazar, Constantin Dima, David Bruno și Costel Avram au fost depistați pozitiv la testul de Covid-19 efectuat joi.

Partida dintre Astra și CS Universitatea Craiova era programată să se dispute vineri seară, de la 18:45. Testele făcute joiau relevat 4 noi cazuri de Codid-19. În afara lui Ljuban Crepulja, mijlocașul croat care a dus la amânarea partidei, portarul David Lazar (28 de ani), fundașul central Constantin Dima (21 de ani), fundașul dreapta David Bruno (28 de ani) și un fotbalist de la echipa secundă au fost găsiți pozitivi la testele efectuate joi. 

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a confirmat că partida nu se poate disputa.

„Sunt patru cazuri pozitive. Trei jucători de la prima echipă și unul de la echipa a doua. Pornește o nouă ancheta epidemiologică. Conform ordinului ministrului clubul Astra e suspendată de la programări până la finalizarea anchetei. Noi vom urma procedurile impuse de autorități. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca", a declarat Justin Ștefan pentru . Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.