SPORT

Meci DRAMATIC în Europa League: Universitatea Craiova s-a CALIFICAT cu mari emoții în turul trei preliminar


Meci DRAMATIC în Europa League: Universitatea Craiova s-a CALIFICAT cu mari emoții în turul trei preliminar

E.Ş. | 2019-08-01 22:46

Universitatea Craiova s-a calificat în turul trei preliminar în Europa League după un meci dramatic cu Honved Budapesta, partidă care a ajuns la lovituri de departajare. Meciul a fost întrerupt circa 30 de minute după ce arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a fost lovit în cap de un obiect aruncat de suporterii craioveni din tribune în min. 118.

În finalul celei de-a doua reprize de prelungiri, la scorul de 0-0, în urma unei busculade din careul formaţiei maghiare între jucătorii celor două formaţii, fanii din galeria olteană au aruncat cu mai multe obiecte din tribune şi o petardă. Unul dintre obiecte l-a lovit în cap pe arbitru, care s-a prăbuşit la pământ. Medicii au intervenit imediat, pe teren intrând şi ambulanţa.

Deşi iniţial părea că Arnold Hunter va fi transportat la spital, acesta şi-a revenit după aproximativ 6 minute. El s-a ridicat şi a discutat mai multe minute cu asistenţii, cu al patrulea oficial şi cu observatorii UEFA, apoi a acordat două cartonaşe galbene lui Bence Batik şi Carlos Fortes.

Meciul a fost reluat și s-a ajuns până la lovituri de departajare, unde portarul Universității Craiova, Pigliacelli, a oferit parada serii, apărând trei penalty-uri.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.