SPORT

Mai mult decât un “joc de gleznă“. Care este cel mai mare COȘMAR al cluburilor din Premier League


Mai mult decât un “joc de gleznă“. Care este cel mai mare COȘMAR al cluburilor din Premier League

Eliza Popa | 2020-05-03 17:11

Fotbalul este oprit în Marea Britanie de la jumătatea lui martie din cauza pandemiei de coronavirus, în urma căreia peste 182.000 de persoane au fost infectate iar peste 28.000 au decedat.

Iată însă că, în spatele acestei opriri, se află mai mult decât un “joc de gleznă“…Cluburilor din Premier League le este ”frică de moarte” să susțină public reluarea sezonului pentru că nu vor să fie responsabile dacă cineva moare din cauza coronavirusului, a declarat fostul jucător de fotbal Gary Neville.

Fotbalul este oprit în Marea Britanie de la jumătatea lui martie din cauza pandemiei de coronavirus în urma căruia peste 182.000 de persoane au fost infectate iar peste 28.000 au decedat. Cele 20 de cluburi din Premier League au participat la o videoconferință vineri în care au analizat planurile pentru revenirea la antrenamente în această lună însă au amânat luarea unei decizii privind reluarea sezonului până va exista o aprobare a guvernului, potrivit eurosport.ro. Guvernul a stabilit inițial data de 7 mai pentru a reevalua situația privind restricțiile.

Nu se bagă niciun CEO, președinte, patron sau director de club

”Cluburile din Premier League au parte de un coșmar. Ele tot spun că cea mai importantă este sănătatea dar în privat spun că este nevoie de revenirea fotbalului. Le-aș respecta mai mult dacă ar fi spune direct: ”Trebuie să acceptm riscurile de sănătate, suntem dispuse să ni le asumăm”, a scris Neville pe Twitter. El a completat: ”Dar nu vor face asta pentru că le este frică de moarte!”.

Când un utilizator de Twitter l-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă sezonul ar fi reluat și cineva ar muri, Neville a spus: ”Tocmai de aceea nu am auzit niciun CEO, președinte, patron sau director de club să vorbească despre un restart”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.