SPORT

Liverpool a CÂȘTIGAT finala Ligii Campionilor. REZUMATUL partidei


Liverpool a CÂȘTIGAT finala Ligii Campionilor. REZUMATUL partidei

E.Ş. | 2019-06-02 00:15

După o finală destul de anostă, Liverpool a câștigat finala Ligii Campionilor cu scorul de 2-0 în fața lui Tottenham pe stadionul lui Atletico din Madrid.

Liverpool a reusit sa obtina o lovitura de la 11 metri dupa doar 24 de secunde, intrucat mijlocasul Sissoko a atins mingea cu mana in suprafata de pedeapsa. Salah a transformat fara emotii lovitura de la 11 metri, iar Liverpool a avut un start excelent de joc, scrie .

Tottenham a inceput sa aiba posesia dupa primirea golului, insa s-a jucat mai mult la centrul terenului, fara ocazii de poarta. In schimb, Liverpool s-a aparat bine si a mai avut doua sanse de a mai marca pana la pauza, prin Alexander-Arnold si Robertson, prin suturi de la distanta.

In partea secunda, Tottenham a continuat sa joace fara sa-si asume mari riscuri si s-a apropiat periculos de poarta lui Liverpool doar in ultimele zece minute, dar a fost prea putin. In schimb, Liverpool a mai marcat o data in minutul 87, prin Origi, care a punctat cu un sut langa bara.

Pentru Liverpool aceasta este a sasea Liga a Campionilor din istorie si prima dupa o pauza de 14 ani. In schimb, Tottenham a pierdut prima finala europeana disputata.


Galerie media:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.