SPORT

Klopp e gata să renunţe la mult visatul titlul de CAMPION cu Liverpool


Klopp e gata să renunţe la mult visatul titlul de CAMPION cu Liverpool

Z.P. | 2020-05-19 14:07

Antrenorul Jurgen Klopp a vorbit, luni, despre posibilitatea ca echipa sa, Liverpool, să nu poată fi declarată câştigătoarea mult visatului titlu de campioană Angliei, în cazul în care Premier League nu se va relua din cauza pandemiei de Covid-19 care a lovit puternic şi Regatul.

"Există lucruri mai grave în viaţă decât să nu câştigi titlul de campion. Mulţi oameni din jurul nostru au probleme grave. Oamenii mor", a declarat Klopp pentru  Bild.

Klopp a precizat că protocolul de reluare a antrenamentelor colective este mai mult decât mulţumitor. "Centrele de antrenament şi formare ale cluburilor profesioniste vor fi locurile cele mai sigure. Nimeni nu va putea fi infectat acolo", a mai spus Klopp.

Premier League a ales data de 12 iunie pentru o posibilă reluare a meciurilor, însă totul depinde de evoluţia situaţiei legate de pandemia de coronavirus. Liverpool este virtual campioană a Premier League, după o aşteptare de 30 de ani, având 25 de puncte mai mult decât ncea de-a doua clasată, Manchester City, cu 10 etape înainte de finalul sezonului.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.