SPORT

INEDIT. Meniul tricolorilor în săptămâna dublei cu Spania şi Malta. Cu ce mâncăruri sunt răsfăţaţi Keşeru şi compania


INEDIT. Meniul tricolorilor în săptămâna dublei cu Spania şi Malta. Cu ce mâncăruri sunt răsfăţaţi Keşeru şi compania

Z.P. | 2019-09-03 13:55

FRF a prezentat meniul tricolorilor în săptămâna dublei cu Spania şi Malta, din preliminariile Euro-2020. În aceste zile, jucătorii lui Cosmin Contra consumă printre altele prosciutto crudo, raviolli cu sos de roşii şi parmezan sau salată de ţelină cu mere şi morcovi.

Medicul tricolorilor, Claudiu Stamatescu, a dezvăluit meniul de la Mogoşoaia pregătit de echipa bucătarului Yalcin Cadîr.

MIC DEJUN 

ouă ochiuri (fără ulei) şi ouă fierte moi bresaola, prosciutto crudo pastramă de pui somon afumat brânză telemea nouă de vacă şi de oaie, mozzarella, caşcaval roşii cherry, avocado cu ulei de măsline extravirgine, măsline fructe uscate (caise, smochine, prune) mere golden, portocale, banane, rodii, mango, kiwi gold, kaki, ananas seminţe de floarea soarelui, dovleac, migdale, caju (crude şi fără coajă ) pricomigdale biscuiţi Belvita breakfast şi cu fructe de pădure cereale miere gem de căpşuni, de caise, de fructe de pădure unt de arahide (bio, fără zahăr) iaurt simplu şi cu fructe, kefir lapte (1,5%) cald şi rece, lapte de soia, lapte de migdale fresh de portocale, ceai, cafea espresso, latte, latte machiatto apă plată pâine toast albă şi integrală

PRÂNZ 

supă cremă de cartofi salată de ardei roşu copt salată de ton salată de roşii decojite cu mozzarella proaspătă salată de varză roşie salată verde şi rucola salată de porumb salată de avocado cu ulei de măsline extravergine salată de sfeclă roşie salată de fasole roşie boabe somon fumee prosciutto crudo, bresaola măsline verzi şi negre parmiggiano reggiano, brânză telemea nouă lămâi raviolli cu sos de roşii şi parmezan penne integralecu măsline şi ulei de măsline extravergine piept de curcan la cuptor piept de pui dezosat la grătar file de somon la cuptor orez basmati cartofi noi la cuptor cu rozmarin mazăre la cuptor cu sos de tomate pâine albă şi integrală panacotta cu fructe de pădure banane, struguri, rodii, mere roşii, piersici, pere williams, portocale, kaki, mango, ananas apă plată cafea espresso, capuccino, caffe latte, latte machiatto

CINĂ

supă de morcovi cu crutoane farfalle (normale şi integrale) cu sos de roşii şi parmezan muşchi de vită la cuptor cu sos de roşii păstrăv eviscerat la grătar frigărui de curcan la grătar, asortate cu legume piure de cartofi legume mexicane orez basmati bresaola, prosciutto crudo lamâi brânză telemea nouă salată de varză albă şi varză roşie salată de roşii decojite salată verde cu rucola şi baby creveţi salată de porumb salată de avocado cu ulei de măsline extravergine măsline verzi, măsline negre salată de ţelină cu mere şi morcovi salată de ardei roşu copt parmiggiano reggiano pâine albă şi integrală kiwi gold, ananas, mango, kaki, pere william, banane, portocale, căpşuni, piersici, rodii iaurt cu fructe apă plată.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.