SPORT

SELECȚIONERII fără LICENȚĂ, la modă în sportul românesc


SELECȚIONERII fără LICENȚĂ, la modă în sportul românesc

Z.P. | 2020-01-14 13:54

În urma votului membrii Comisiei Tehnice – Subcomisia de senioare, în cadrul ședinței de marți de la București, Bogdan Burcea va fi noul selecționer al naționalei feminine de handbal.

Bogdan Burcea a primit 10 voturi din cele 14 exprimate. Câte două voturi au primit Ovidiu Mihăilă și Horațiu Pașca. Propunerea Comisiei Tehnice va fi supusă apropării în Consiliul de Administrație.

Antrenor la SCM Craiova, Burcea s-a aflat printre cele patru propuneri ale FRH de săptămâna trecută. Discuțiile s-au împotmolit când a venit vorba de licența Master Coach, pe care Burcea nu o are. Totuși, acesta va putea purta ecuson B, iar pe banca tehnică să fie alături de el un antrenor care deține licența. Cel mai probabil acesta va fi chiar unul dintre Mihăilă sau Pașca.

Iată cum, după ce primele două naționale de fotbal ale României vor fi conduse de doi antrenori fără Licență Pro, în speță Mirel Rădoi și Adrian Mutu, iată că și reprezentativa feminină de handbal va fi pregătită de un tehnician care nu deține licența Master Coach.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.