SPORT

HANDBAL MASCULIN. S-a votat încheierea sezonului şi eliminarea REGULII cu trei jucători extracomunitari


HANDBAL MASCULIN. S-a votat încheierea sezonului şi eliminarea REGULII cu trei jucători extracomunitari

Z.P. | 2020-05-12 15:27

În cadrul videoconferinţei consultative a FRH cu cluburile masculine s-a votat pentru eliminarea regulii cu trei jucători extracomunitari, dar şi pentru încheierea sezonului fără a se mai juca meciuri şi acordarea de medalii.

”Cluburile au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitari. Toate cluburile de Liga Naţionala masculină au votat astăzi într-o videoconferinţă cu şefii FRH pentru eliminarea regulii cu trei extracomunitari. De asemenea, cu trei excepţii, cluburile sunt de acord cu închiderea sezonului şi acordarea de medalii (9 voturi pentru aceasta din urmă)”, a anunţat clubul campion Dinamo Bucureşti.

Cele trei cluburi care au dorit ca sezonul să se încheie pe teren au fost Potaissa Turda, HC Dobrogea Sud Constanţa şi Steaua.

Cu o zi înainte,într-o conferinţă similară, cluburile feminine şi-au exprimat şi ele dorinţa de a se încheia Liga Naţională fără meciuri pe teren.

Decizia finală în privinţa închiderii stagiunii 2019-2020 va fi luată de Consiliul de administraţie al FR Handbal pe 18 mai.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.