SPORT

Edi Iordănescu, ademenit de Becali cu un nou jucător de la Mediaş


Edi Iordănescu, ademenit de Becali cu un nou jucător de la Mediaş

Z.P. | 2019-10-09 14:59

Gigi Becali a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaş pentru transferul mijlocaşului Boubacar Fofana. Mutarea, venită după cea a lui Valentin Creţu, adus tot de la Mediaş, e menită să îl convingă tot mai mult pe Edi Iorădnescu să vină la FCSB din această iarnă. Oricum, antrenorul Mediaşului este decis să plece cât mai repede de la echipa ardeleană, după ce s-a certat ne nenumărate ori cu oamenii din conducerea clubului după ce aceştia din urmă i-au vândut cei mai buni jucători şi au lăsat lotul descoperit valoric şi numeric.

"Pe Boubacar Fofana l-am luat deja. În mare ne-am înţeles, acum trebuie şi cu jucătorul, dar din moment ce el şi are 6000 şi eu îi dau 12.000, saalariu dublu, cred că nu e o problemă, nu?", a declarat Becali, la ProX. Boubacar Fofana, în vârstă de 29 de ani, din Guineea, a venit la Mediaş în vara anului 2018, după ce a jucat la Moreirense, în Portugalia. Contractul său expiră la finalul sezonului, iar penbtru serviciile sale Becali a achitat circa 250.000 de euro.

"Orice jucător care va veni de acum încolo la FCSB, el nu va mai avea contract pe trei, pe şapte, pe cinci, pe doi ani. În afara jucătorilor tineri, jucătorii de 25-27 de ani vor avea contract pe un an plus încă unul sau pe 6 luni cu contract de reziliere în alb, pe care îl semnează. Nu mă mai încarc cu jucători, îi testez la locul de muncă, direct la strung, să vedem dacă rezistă la presiune. Au fost mulţi care au venit, dar nu rezistă la presiune şi atunci eu de ce să mă încarc cu ei? Stai şase luni, îţi iei şi bănuţul, poţi să câştigi de exemplu cum a câştigat Belu. A câştigat Belu bani într-un an de zile cât a câştigat în toată viaţa lui. Şi apoi te duci mai departe şi îţi vezi de treaba ta. Ai luat banii, nu te-am păcălit cu nimic. Dacă nu acceptă, nu vine. Nu pot să spun eu toate, cum le fac eu contracte. La Steaua se fac experimentele, vii, rămâi sau nu rămâi, nu va mai fi cum a fost de exemplu cu Stan. Vine Stan şi stă vreo trei ani la Steaua, că el nu joacă decât un singur meci şi stă la Steaua. Nu e vorba de bani, e vorba că ţii echipă încurcată, antrenorul cu 30 şi ceva de jucători la antrenamente. Dacă făceam aşa cu Stan, uite, pe un an şi după aia pe încă doi, la revedere, era plecat şi nu aveam treabă acum. M-am încurcat cu Stan, asta e!", a precizat Becali.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.