SPORT

Dinamo a oficializat TRANSFERUL unui fundaș trecut pe la Freiburg, Karlsruher și Dortmund


Dinamo a oficializat TRANSFERUL unui fundaș trecut pe la Freiburg, Karlsruher și Dortmund

Z.P. | 2018-08-10 14:41

Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, iar în ultimele două etape a primit 6 goluri. O veste bună totuși pentru Florin Bratu, care de vineri se poate baza pe un apărător cu care a lucrat la naționala U-18 și pe care l-a dorit enorm. Marco Ehmann, 18 ani, fotbalist cu dublă naţionalitate, germani şi română, care în momentul de față evoluează pentru naţionala U-19 a României.

El se antrenează de mai mult timp cu restul lotului alb-roșu, dar nu a putut fi legitimat până nu a împlinit 18 ani și a întâmpinat ceva probleme și cu înscrierea la un liceu din Capitală. Totul s-a rezolvat, iar conducerea lui Dinamo a anunțat semnarea contractului cu fundașul central pe o durată de 6 ani! 

"OFICIAL. Marco EHMANN la Dinamo

FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial transferul internaţionalului Marco Ehmann (18 ani) la clubul din Ştefan cel Mare.  Fundaş central, cu dublă cetăţenie, română şi germană, Marco Ehmann şi-a început cariera la Academia Spaichingen şi a mai evoluat pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) şi Karlsruher (2017-2018). Intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica, Marco Ehmann a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30 iunie 2024.

9 selecţii a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 şi U18 ale României. A evoluat în această săptămână pentru echipa naţională sub 19 ani a României în meciurile amicale cu Israel, disputate la Mogoşoaia.

20 de partide a jucat Marco Ehman, sezonul trecut, pentru Karlsruher în Bundesliga U19.

2000 este anul naşterii lui Marco Ehmann. Noul jucător dinamovist a împlinit, pe 3 august, 18 ani.

5 este numărul oficial de joc al lui Marco Ehmann pentru sezonul competiţional 2018-2019", se arată în comunicatul clubului din "Ştefan cel Mare". Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.