SPORT

Deja-vu marca Marius Ninel Șumudică


Deja-vu marca Marius Ninel Șumudică

Z.P. | 2019-10-28 15:33

Chiar dacă este momentan abia pe locul 10 în clasamentul primei ligi din Turcia, antrenorul Marius Şumudică şi-a prelungit contractul cu Gazişehir Gaziantep până în 2021, a anunţat clubul nou-promovat pe site-ul oficial.

"Sunt foarte fericit să-mi extind colaborarea la Gaziantep. Acest lucru mă entuziasmează în vederea unor proiecte pe termen lung", a declarat Şumudică.

Tehncianul român a semnat prelungirea contractului în prezenţa vicepreşedintelui Mahsun Altunkaya şi a secretarului general Muslum Ozmen. Marius Şumudică antrenează echipa Gazişehir Gaziantep din 13 iunie.

Până aici nimic neobișnuit, însă Șumudică a mai trecut și 2018 printr-un episod similar, pe când antrena pe Kayserispor. Aflat pe cai mari cu echipa la care evolua pe atunci și Cristian Săpunaru și Silviu Lung jr., Șumudică a fost convins la începutul lui aprilie 2018 de bașkanii lui Keyseri să parafeze prelungirea contractului, însă la doar o lună și jumătate după semnarea actelor, în urma rezultatelor nefavorabile, românul a fost dat afară.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.