SPORT

Decizie surprinzătoare în Liga 1: Antrenorul unei candidate la titlu și-a dat demisia: „Am fost șocați”


Decizie surprinzătoare în Liga 1: Antrenorul unei candidate la titlu și-a dat demisia: „Am fost șocați”

Z.P. | 2020-05-07 11:34

Decizie surprinzătoare în Liga 1: Antrenorul unei candidate la titlu și-a dat demisia, patronul formației recunoscând decizia surprinzătoare: „Am fost șocați”.

"În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relaţiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ţinem această informaţie confidenţială", se arată într-un comunicat al clubului difuzat joi pe site-ul oficial al clubului.

„Noi suntem mai siderați decât dumneavoastră. Cine a spus că l-am dat afară? Domnul Papură și-a dat demisia! Noi am fost șocați, foarte triști, supărați. Nu am luat în calcul această variantă. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină pandemie și în mijlocul sezonului.

Acum o săptămână, nu ne-ar fi trecut prin cap să-l schimbăm pe Papură. Niciodată nu ne-a trecut prin cap! Pentru noi este fără explicație! Nu ne-a venit să credem nici nouă. Am avut o ședință luni cu Sorin Cârțu și Marcel Popescu, și ei au rămas șocați. Dar am trecut mai departe. 

Nu am discutat cu Edi Iordănescu. Până acum, nu s-a discutat cu el deloc. Nici tatonare măcar n-a fost. Cârțu este poate cel mai mare antrenor pe care îl avem în interiorul clubului, dar el chiar s-a retras. Am discutat cu el de-a lungul timpului și mi-a spus că nu mai vrea, pentru că a tras linie.

Gică Craioveanu va intra în procedură de obținere a licentei PRO. Orice legendă a Craiovei va avea această șansă, să fie antrenor, manager sau să ocupe o poziție administrativă. Nu am luat o decizie în acest sens, dacă Papură va rămâne în interiorul clubului. Nu cred că se pune problema ca Victor Pițurcă să revină în acest moment”, a spus Rotaru, la Pro X.

Corneliu Papură, 46 de ani, îl înlocuise pe Victor Piţurcă în funcţia de antrenor al echipei oltene la începutul acestui an, după ce fostul selecţioner şi-a reziliat contractul. Corneliu Papură mai fusese antrenor principal la Universitatea din 15 aprilie 2019, după demiterea italianului Devis Mangia, şi în prima parte a sezonului actual, până la 1 septembrie, când a fost instalat Piţurcă.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.