SPORT

Cristian Tudor Popescu l-a INSULTAT pe HAGI. Mihai Gâdea a răbufnit: "Îmi stârnește un sentiment..."


Cristian Tudor Popescu l-a INSULTAT pe HAGI. Mihai Gâdea a răbufnit: "Îmi stârnește un sentiment..."

Z.P. | 2019-10-29 23:01

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a criticat din nou, marți, pe Gică Hagi pentru că nu a votat la alegerile europarlamentare și i-a transmis marelui jucător și antrenor ca, înainte de a mai vorbi despre România, să meargă la vot.

"Hai s-o luăm pe rând. Domnul Gheorghe Hagi, care vrea să facă atât de multe pentru România aici, în România - și face - nu a votat la alegerile europarlamentare.

A spus că nici nu știe că au loc. Poate că ar fi bine să înceapă prin a merge la vot și după aceea să vorbească despre alte lucruri interne ale României", a spus CTP, într-o intervenție televizată, la Digi24, amintind o declarație din luna mai a lui Hagi.

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu a fost comentat, la Sinteza zilei, de Mihai Gâdea.

"Nu pot să nu-mi exprim și eu opinia și să fiu într-un dezacord profund cu domnul Cristian Tudor Popescu. CTP simte nevoia să-i dea, de la înălțimea domniei sale, cu o aroganță care de data asta îmi stârnește un sentiment nu foarte plăcut, un dos de palmă lui Gheorghe Hagi pentru că și-a permis să vorbească nevotând la alegerile europarlamentare.

Gheorghe Hagi a avut unul dintre celemai bune discursuri. Cred că poate să concureze la categoria cel mai bun discurs din România ultimilor 10 ani", a spus Mihai Gâdea.Parerea ta...

WERNNER
30 Oct 2019

cum l-a insultat pe Hagi? pocaitul rosu de gadea isi da cu parerea?cine-l asculta?retardatii doar.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.