SPORT

Cristian Gaţu a suferit un ATAC CEREBRAL. Va fi operat la Spitalul Militar din Capitală


Cristian Gaţu a suferit un ATAC CEREBRAL. Va fi operat la Spitalul Militar din Capitală

Z.P. | 2020-03-25 15:13

Legendarul handbalist Cristian Gațu (74 de ani) a ajuns de urgenţă la Spitalul Militar din Capitală după ce a suferit un atac cerebral. Fost dublu campion mondial alături de echipa României, Gațu s-ar afla în afara acum oricărui pericol, scrie Gazeta Sporturilor. El a efectuat un computer tomograf şi i s-a depistat un cheag de sânge la creier de 1,5 mm. Va fi operat în cursul zilei de joi.

"Am vorbit cu el, am văzut că nu prea înțelegeam ce spune. L-am întrebat ce s-a întâmplat. A zis: nu prea îmi simt partea stângă, mâna și piciorul" - Radu Voina pentru gsp.ro.

"Am vorbit la Spitalul Militar, doctorii ne-au dat asigurări că este un accident vascular în urma căruia se poate recupera, este în afara oricărui pericol. Cristi e un om care se agită foarte mult, pune totul la suflet. I-am spus de multe ori să stea mai liniștit, că nu îi face nimeni statuie, dar așa e el, un om care trăiește 100% pentru handbal întotdeauna. Toți foștii lui colegi suntem alături de el", a spus şi Ștefan Birtalan, dublu campion mondial cu România în 1970 și 1974.

Critian Gaţu a cucerit aurul mondial în 1970 si 1974, a fost selecționat de două ori în echipa lumii, a câştigat argintul la Jocurile Olimpice de la Montreal și a ridicat, în 1977, Cupa Campionilor Europeni alături de Steaua.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.