SPORT

Ciprian Marica se gândește să-și lanseze o linie de prosoape! Prima reacție după scandalul în care a fost implicat


Ciprian Marica se gândește să-și lanseze o linie de prosoape! Prima reacție după scandalul în care a fost implicat

Z.P. | 2020-05-05 13:07

Ciprian Marica a oferit prima reacție oficială după scandalul amoros în care a fost implicat. Fostul atacant al naționalei și-a recunoscut greșeala, dar a criticat mass-media pentru modul în care a fost tratat subiectul și pentru victimele colaterale care au fost implicate fără voia lor în acest scandal.

Redăm, în continuare, mesajul postat de Ciprian Marica pe pagina de Facebook:

"Orice faptă bună trece foarte uşor neobservată. Orice greşeală ajunge foarte uşor pe prima pagină.

Dar dacă ştiam că e nevoie de 4h şi nu de ani de muncă, sacrificii şi rezultate pentru a fi cine aţi făcut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, îmi schimbam strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut munca şi performanţă în schimb. Eu fraier, nu?

Revin aici cu poziţia mea oficială, prilej cu care sper că familia şi apropiaţii mei să nu mai fie hărţuiţi după declaraţii sau ştiri fabricate pe surse.

Dacă ştiam că astfel de subiecte intră la categoria “interes naţional”, aş fi căutat ca pentru fiecare reprezentare a României în echipa naţională, fiecare gol, fiecare proiect susţinut de Fundaţia Ciprian Marica, fiecare investiţie cu bani munciţi să fie presărată cu scandal.

Omul este suma acţiunilor sale - ce a făcut, ce poate face, ce lasă moştenire. Nimic altceva. A tuturor acţiunilor, un om nu poate fi caracterizat după o singură faptă, indiferent dacă e bună sau rea!

Mi-am trăit cariera între aplauze şi înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceţi şi victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greşit, dar care au suferit deja destul de pe urma greşelii altora?

Da. Am greşit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăieşte fără să ştie într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greşeală. Să nu vă aşteptaţi la alte reacţii din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Vă mulţumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susţinem nişte tineri talentaţi.

Aveţi grijă de voi! Mi-aş fi dorit să vă urez să fiţi mai buni! Dar asta e! Să fiţi sănătoşi!", a scris Ciprian Marica.Parerea ta...

FANE GLONTZ
05 Mai 2020

TARANOIUL ASTA , AR TREBUI CASTRAT, AR SCUTI PRESA DE CANCANURI DE PROST GUST .
GELU
05 Mai 2020

Hai marș mai” futălăule” , futi proastele numai pe minciuni pana intr o zi când o sa te trezești cu capul spart . Un jeg !!! Cum sta ma proasta aia de Ioana cu tine lingăule ???? Nu mai posta in victima cacanarule mincinos
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.