SPORT

Când celebritatea îţi ia minţile


Când celebritatea îţi ia minţile

Z.P. | 2020-03-19 18:19

Fotbalistul Luka Jovic, transferat în vara trecută de la Eintracht Frankfurt la Real Madrid, riscă sancţiuni drastice după ce părăsit carantina şi a plecat din Spania la Belgrad pentru a sărbători ziua de naştere a iubitei sale, modelul Sofija Milojevic. Aşa se întâmplă când ajungi celebru peste noapte, iar conturile din bancă îţi cresc peste măsură. Nu mai dai doi bani pe ce ţi se spune. Atacantul a făcut un sezon trecut de vis în tricoul germanilor, fiind imediat transferat de Real Madrid contra unei sume de aproximativ 60 de milioane de euro. Numai că în tricoul galacticilor fotbalistul sârb a uitat fotbalul, fiind rezerva eternă a lui Karim Benezema. Şi se pare că aşa va rămâne în continuare, deoarece faima i-a luat minţile.

Tatăl lui Luka Jovic, Milan Jovic, încearcă să-şi salveze odrasla declarând că jucătorul a ajuns la Belgrad la începutul săptămânii, după ce i s-a făcut testul Covid-19 şi rezultatul a fost negativ. În plus, Jovic ar fi obţinut permisiunea medicului echipei de pe Santiago Bernabeu pentru a face deplasarea în Serbia, cu un zbor privat şi cu condiţia ca apoi să se izoleze la domiciliu. Numai că Jovic a fost văzut sărbătorind pe străzile din Belgrad. 

Autorităţile sârbe anchetează comportamentul fotbalistului. Premierul Serbiei, Ane Brnabic, l-a criticat pe fotbalist: “Aţi văzut cu toţii. Exemplele fotbaliştilor noştri, care vin din străinătate. Acolo au contracte de milioane. Vin aici, ignoră autoizolarea atunci când ajung acasă şi acest lucru trebuie analizat de autorităţile noastre”.

Săptămâna trecută, echipa madrilenă a intrat în carantină după ce un baschetbalist al clubului, Trey Thompkins, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Toţi jucătorii trebuie să rămână la domiciliile lor până la noi ordine.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.