SPORT

Campioana SCM Râmnicu Vâlcea pierde şi acasă cu Buducnost în Liga Campionilor


Campioana SCM Râmnicu Vâlcea pierde şi acasă cu Buducnost în Liga Campionilor

Z.P. | 2019-11-01 20:25

Campioana SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut, vineri, pe teren propriu, scor 20-21 (10-13), meciul disputat cu Buducnost Podgorica, în etapa a 4-a a Grupei C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Principalele marcatoare au fost Samara Da Silva şi Irina Glibko, câte şase, pentru gazde, respectiv Jovanka Radicevici, fosta echipieră a lui CSM Bucureşti, cu opt reuşite.

În cealaltă partidă din cadrul acestei etape se vor întâlni, sâmbătă, Brest şi SG BBM Bietigheim.

În primele trei meciuri din Grupa C, campioana României a obţinut rezultatele: 34-27 cu SG BBM Bietigheim şi 24-37 cu Brest şi 19-23, în deplasare, cu Buducnost, astfel că are doar două puncte în clasament şi ocupă locul 3. Brest este lider cu 6 puncte, urmată de Buducnost cu 6, iar SG BBM Bietigheim se află pe ultimul loc, cu fără niciun punct. Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Programul lui SCM Râmnicu Vâlcea este următorul: cu Bietigheim (deplasare, 10 noiembrie) şi cu Brest (acasă, 16 noiembrie).Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.