SPORT

CALVAR. Marko Momcilovic şi-ar putea anunţa RETRAGEREA din fotbal


CALVAR. Marko Momcilovic şi-ar putea anunţa RETRAGEREA din fotbal

Z.P. | 2019-09-10 14:23

Suporterii roş-albaştri aproape că au uitat că în lotul echipei mai figurează şi Marko Momcilovic, fundaş care până în vara trecută părea un jucător indestructibil. De atunci însă, sârbul în vârstă de 32 de ani trăieşte un calvar fără sfârşit.

La un meci cu Hajduk Split a suferit o banală ruptură musculară, care trebuia să îl ţină pe tuşă aproximativ două luni. Numai că la el accidentarea a recidivate, din prea mare dorinţp de revenire pe teren. Apoi s-a ales cu o altă afecţiune, hernie de disc, şi a fost operat în această primăvară, iar de atunci este într-o continuă recuperare. Numai că nu mai este în stare să revină la forma de dinaintea accidentării, iar gândul retragerii îl bântuie de ceva timp. Anunţul ar putea fi făcut în următoarea perioadă.

“Nu aș vrea să fiu în locul lui. Am lucrat cu el și la Pandurii și nu pot să înțeleg. El se pregătește în continuare și e pozitiv. Trăiește o dramă, Nu am pomenit în zilele noastre, în 2019, ca un jucător să stea un an de zile accidentat. Există și riscul să se lase de fotbal. Probabil ia în calcul și acest lucru, dar el e pozitiv și eu sper ca el să își revină și să joace cât mai curând. El îl văd zi de zi la antrenament și sper să joace cât mai curând”, a declarat directorul general al FCSB, Narcis Răducan, la Digisport Matinal.

Foto: lpf.roParerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.