SPECIAL

Un CIOBAN băut s-a ales cu dosar penal după o GLUMĂ la 112


Un CIOBAN băut s-a ales cu dosar penal după o GLUMĂ la 112

E.Ş. | 2019-08-07 19:17

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Bucuresci, județul Hunedoara, a anunțat, miercuri, la 112, că a fost răpit și este dus cu o mașină către frontiera de la Nădlac. Polițiștii l-au găsit pe un deal din județ unde păzea oile și au constatat că apelul a fost fals, iar bărbatul era băut, conform Mediafax.

Potrivit polițiștilor, un bărbat a sunat de cinci ori la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 și a spus că a fost răpit de către persoane pe care nu le cunoaște și se află într-o mașină, împotriva voinței sale, legat la ochi.

„Apelantul, care și-a declinat o identitate falsă, a precizat că a fost luat de pe o stradă, din municipiul Hunedoara, și este dus către punctul de frontieră Nădlac. (...) În scurt timp, s-a identificat apelantul. Acesta este un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Bucureșci și a fost condus la sediul IPJ Hunedoara, pentru audieri, după ce a fost localizat pe un deal (cu oile, fiind cioban) în afara municipiului Deva”, a declarat preprezentantul IPJ Hunedoara.

Sursa citată a mai spus că bărbatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice și că informațiile din apelurile la 112 nu sunt reale.

A fost deschis un dosar penal în acest caz.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.