SPECIAL

Simona Halep, CITATĂ la Judecătorie. Care sunt motivele


Simona Halep, CITATĂ la Judecătorie. Care sunt motivele

E.Ş. | 2019-09-26 22:56

Fostul lider mondial al tenisului feminin și actuala campioană de la Wimbledon, Simona Halep, a ajuns să facă potecă la tribunal, din cauza unor milionari controversaţi – soţ şi soţie -, care se joacă de ceva timp cu nervii proprietarilor unor apartamente dintr-un cartier de lux din Capitală.

Îndrăgita sportivă este citată pe 16 octombrie la Judecătoria Sectorului 1, unde trebuie să dea explicaţii, în calitate de intervenient forţat, într-un dosar în care mai multe persoane au reclamat un cuplu de milionari, solicitând ca instanţa să constate existenţa dreptului de coproprietate. Conform legii, persoana care are calitate de intervenient forţat va fi citat, la fel ca reclamantul sau pârâtul. Odată cu citația i se comunică încheierea prin care s-a dispus introducerea sa în proces. De asemenea, i se comunică și cererea de chemare în judecată, întâmpinarea și înscrisurile anexate acestora.

Alături de Simona Halep sunt citaţi şi părinţii acesteia, precum şi alte câteva zeci de persoane, nume celebre din lumea sportului şi din showbiz. Persoanele reclamate sunt soţ şi soţie, afacerişti influenţi, numele lor fiind vehiculate în mai multe scandaluri legate de „combinaţii” cu bani publici. La un termen precedent, Simona Halep a chemat în garanţie un bărbat, un anume Şerban C., solicitarea sportivei fiind admisă de instanţă. Chemarea în garanţie este o formă de participare a terţelor persoane în procesul civil prin intermediul căreia una dintre părţi (în acest caz, Simona Halep – n.r.) poate solicita introducerea în litigiu a acelor persoane faţă de care funcţionează obligaţia de garanţie sau de despăgubire.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.