SPECIAL

Rugăciunea lui DALAI LAMA menită să oprească răspândirea coronavirusului / MANTRA care oprește epidemia


Rugăciunea lui DALAI LAMA menită să oprească răspândirea coronavirusului / MANTRA care oprește epidemia

Z.P. | 2020-01-29 17:08

Dalai Lama, liderul spiritual al tibetanilor, și-a sfătuit adepții să incanteze o mantra pentru a lupta cu noul coronavirus descoperit în Wuhan, China, aflat la originea unei epidemii, potrivit hindustantimes.com, potrivit Mediafax. Este vorba despre Tara Mantra, o rugaciune tibetana menita sa opreasca epidemia.

Adepți ai lui Dalai Lama din China continentală i-au cerut acestuia sfatul, iar liderul spiritual le-a spus lor, dar și călugărilor din mănăstirile budiste din țară să incanteze "Tara Mantra", pentru că ar fi "benefic" în lupta contra răspândirii acestui virus.

Persoanelor care au fost deja infectate, acesta le-a transmis să incanteze "Om tare tuttare ture Soha", pentru liniștea sufletului.

Totodată, Dalai Lama a distribuit un clip în care poate fi văzut incantând această mantra.

Comisia Națională de Sănătate din China a anunțat miercuri dimineață că 132 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte 1.459 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 5.974. 

Puteți asculta mantra . Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
29 Ian 2020

chestia asta nu face bine religiei sub nici o forma....daca te apuci sa inlocuiesti medicina cu descantece e clar de tot ca ai ajuns intr-un drum infundat.Un capitan de vas anunta pasagerii-urmeaza sa ne ciocnim de aisberg.Care aveti bani sariti in barcile de salvare,restul cantati "Ave Maria" si asteptati sa vina ingerii
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.