SPECIAL

Realitatea TV s-a închis! Ce urmează în continuare


Realitatea TV s-a închis! Ce urmează în continuare

E.Ş. | 2019-10-31 00:00

Realitatea TV și-a încetat emisia miercuri la ora 23.59 urmând ca trecerea pe Realitatea Plus să se facă, imediat sau în scurt timp, printr-un jurnal în direct pe "noul" post.

Miercuri la prânz, în Realitatea se lucra contra cronometru pentru a încerca să se rezolve toate provocările tehnice, a spus Pastia, potrivit căruia "lucrurile sunt foarte complicate organizatoric. Vorbim de o altă televiziune, care începe practic de la 0" - referire la faptul că aceasta a funcționat cu minim de activitate până recent. Directorul a spus că se lucrează încă la însemne grafice, ID-uri, care există la Realitatea Plus dar sunt "insuficiente pentru o emisie de anvergură".

Întrebat dacă vor pleca oameni în situația actuală, directorul a spus că "nu și-a exprimat nimeni dorința să plece, dar ne așteptăm să se întâmple".

Potrivit lui Pastia, Realitatea Plus are un sediu saparat de Realitatea TV, dar e tot în clădirea Willbrook unde a funcționat și acesta din urmă în ultimii opt ani. Noul post va avea diferențe de program "minore" față de Realitatea TV, emisiunile principale vor continua și în noua formulă.

Edward Pastia a spus că, în grilele operatorilor de cablu care vor prelua noul post, conform contractelor existente, postul va putea fi găsit tot "în zona" televiziunilor de știri, ca până acum. El precizase, ieri, pentru HotNews.ro că, pe lângă rețelele mici pe care apărea inițial postul, există acorduri de preluare cu Ines, UPC și RCS.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.