SPECIAL

PAPA FRANCISC a donat cinci VENTILATOARE Spitalului Judeţean Suceava


PAPA FRANCISC a donat cinci VENTILATOARE Spitalului Judeţean Suceava

Z.P. | 2020-04-23 17:49

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19, trataţi în Spitalul Judeţean Suceava, greu încercat în aceste vremuri.

Echipamentele vor ajunge în România sâmbătă, cu aceeaşi aeronavă cu care revine în ţară echipa medicală din România care a lucrat două săptămâni la Milano.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a salutat, joi, iniţiativa Papei Francisc de a dona cinci ventilatoare spitalului Judeţean Suceava şi a afirmat că acest gest ”demonstrează solidaritatea Sanctităţii Sale cu România în eforturile susţinute de gestionare a pandemiei de Covid-19”.

”Autorităţile române salută gestul Sanctităţii Sale Papa Francisc de a dona cinci ventilatoare pulmonare şi materiale medicale Spitalului Judeţean din Suceava, necesare pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Iniţiativa Sfântului Scaun, anunţată astăzi, demonstrează solidaritatea Sanctităţii Sale cu România în eforturile susţinute de gestionare a pandemiei de Covid-19 la nivel naţional şi demonstrează relaţiile excelente şi cooperarea foarte bună dintre România şi Sfântul Scaun, în contextul aniversării, în acest an, a 100 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două state”, a transmis, joi, MAE, Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.