SPECIAL

Nu e glumă: Doi elevi au TĂIAT cablul de Internet al profesorului de matematică


Nu e glumă: Doi elevi au TĂIAT cablul de Internet al profesorului de matematică

E.Ş. | 2020-05-19 18:47

Doi elevi din Buzău i-au tăiat internetul profesorului de matematică, pentru a scăpa de temele peste weekend. Planul lor a dat greș însă, primind un cadou deosebit din partea cadrului didactic.

Ambii copii în vârstă de 10 ani, prieteni, vecini și colegi, au realizat un plan strategic pentru a pune capăt obligațiilor școlare pe care urmau să le primească, prin intermediul platformei online, de la profesorul de matematică.

După ce au aflat adresa de domiciliu a profesorului, și s-au asigurat că scara blocului este liberă, au identificat punctul de cablare la rețea a apartamentului profesorului de matematică și, folosind o scară, l-au decuplat pe acesta de la internet.

Supriza le-a fost mare când au ajuns acasă și au descoperit nu numai că nu scăpaseră de teme, ci primiseră chiar un cadou deosebit din partea profesorului: porție dublă de teme pentru weekend. Și asta nu e tot.. fapta fusese urmărită tot timpul de către cadrul didactic prin intermediul unei camere de supraveghere discret montate pe palier.

„Am aruncat o privire întâmplător și i-am văzut pe cei doi puști la treabă, tăind cablul de internet. Mi-am dat seama care era mobilul acțiuniii lor și m-am gîndit să le fac și eu o surpriză și, folosind hotspot-ul telefonului, le-am trimis un cadou special care să-i aștepte la sosirea acasă”, a declarat profesorul de matematică.

Profesorul nu a dorit să raporteze faptele organelor de Poliție după ce părinții au promis că vor remedia daunele, scrie .Parerea ta...

SICTIR
19 Mai 2020

FĂCĂTURI....un ziar maramuresan,scrie de ce s-ar fi intamplat la buzău....jigodii
CONSTANTIN
19 Mai 2020

O poveste??Greu de spus.Daca este o fapta reala ,este grava si dovedeste lipsa de preocupare a parintilor pentru educatia copiilor ???
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.