SPECIAL

JAF spectaculos la Hong Kong: s-a furat un camion cu HÂRTIE IGIENICĂ


JAF spectaculos la Hong Kong: s-a furat un camion cu HÂRTIE IGIENICĂ

E.Ş. | 2020-02-18 00:10

Un jaf spectaculos și neobișnuit a avut loc la Hong Kong pe fondul panicii provocate de noul coronavirus. Trei hoţi înarmaţi cu cuţite au furat 50 de pachete de hârtie igienică atacând un camion cu marfă în exteriorul unui supermarket, a anunţat poliţia locală, luni, potrivit Reuters citată de news.ro.

Poliţiştii i-au prins pe doi dintre hoţi şi au recuperat toată hârtia igienică, în valoare de aproximativ 220 de dolari. Al treilea hoţ încă este căutat.

“Un bărbat care livra marfă a fost ameninţat cu cuţitele de trei bărbaţi care au luat din camion hârtie igienică în valoare de peste 1.000 de dolari din Hong Kong”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Bbc.com notează că hoţii au acţionat în exteriorul unui supermarket din Mong Kok.

Din cauza panicii provocate de răspândirea coronavirusului, locuitorii din Hong Kong au golit rafturile magazinelor, oamenii făcându-şi provizii de hârtie igienică, produse de curăţat şi alimente.Parerea ta...

EDUCATIV
18 Feb 2020

Credeți ca este de ras ? Când nu ai cu ce sa te ștergi la fund este și va fi o problema serioasa de sănătate. Boala nu te iartă indiferent de poziția ta in societate.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.