SPECIAL

INCREDIBIL: Bătaie între doi medici din cauza unei țigări


INCREDIBIL: Bătaie între doi medici din cauza unei țigări

E.Ş. | 2020-02-04 17:42

Scandal în Spitalul Muncipal Câmpulung din cauza unei țigări. Poliţişti au demarat o anchetă după ce un angajat a sunat la 112 reclamând că ar fi avut loc o bătaie între medici.

Cei doi erau colegi în cabinetul de Oncologie din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung. Se spune că ar fi fost şi prieteni, până la momentul incidentului. Unul dintre ei a aprins o ţigară în cabinet ceea ce l-a deranjat pe celălalt medic. Acesta i-a reproşat, fapt care l-a scos din sărite pe fumător, transmite .

În timpul scandalului unul dintre medici a fost lovit de colegul său cu palma în cap. Cearta a fost atât de puternică încât a fost răsturnată şi masa din cabinet. Cel agresat a sunat la 112.

„Am fost sesizaţi să intervenim la o stare conflictuală. Când au ajuns polițiști, starea conflictuală se stinsese. A fost înregistrat dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Cel care acuză că a fost lovit nu a formulat plângere prealabilă şi nu a depus certificat medico-legal până în acest moment”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

După scandal medicul acuzat de agresiune şi-a dat demisia.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.