SPECIAL

IMAGINILE ZILEI: Surpriza inedită a unor polițiști pentru un copil de 7 ani


IMAGINILE ZILEI: Surpriza inedită a unor polițiști pentru un copil de 7 ani

E.Ş. | 2020-04-29 23:07

Un copil care a împlinit 7 ani și nu și-a putut serba ziua de naștere cu prietenii s-a trezit cu o surpriză din partea polițiștilor care au venit cu tot alaiul de sirene și girofaruri în fața locuinței micuțului.

Polițiștii, unii dintre ei în uniforma de mascați a echipajelor de intervenție rapidă, i-au făcut urări sărbătoritului și i-au dat un cadou legat cu o frânghie până la etajul doi al blocului, în balconul din care micuțul îi privea mirat. Gestul frumos al polițiștilor făcut în plină pandemie l-a impresionat mult pe copil, care este un mare iubitor al meseriei și uniformei de polițist, transmite .

Ideea le-a venit părinților după ce au vizionat pe internet o intervenție asemănătoare a polițiștilor americani. Știind pasiunea lui Rafael pentru uniforma și mașinile de intervenție ale polițiștilor, precum și pasiunea lui pentru această meserie frumoasă, s-au gândit să-i ofere o surpriză chiar în ziua în care a împlinit 7 ani. S-au gândit că avea nevoie de o bucurie care să-i mai aline tristețea cauzată de actuala izolare, din cauza căreia de ziua lui nu-i poate trece pragul nici un prieten sau apropiat.


Galerie media:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.