SPECIAL

De teama coronavirusului, Papa Francisc își SUSPENDĂ activitățile în public


De teama coronavirusului, Papa Francisc își SUSPENDĂ activitățile în public

E.Ş. | 2020-03-07 18:51

Papa Francisc îşi suspendă apariţiile în public de teama coronavirusului, astfel că el nu va apărea la slujba de duminică de la Vatican, dar va lua legătura cu credincioşii prin intermediul unei legături video, anunţă Vaticanul.

Participarea Papei la slujbe a fost anulată până pe 15 martie, şi după ce un oficial de la Vatican a fost plasat în carantină, chiar dacă nu manifesta simptome de Covid-19, pentru că a intrat în contact cu preotul catolic infectat cu coronavirus.

În plus, Vaticanul insistă asupra faptului că Francisc suferă de o simplă răceală şi nu este vorba despre noul coronavirus, însă el se tratează şi în prezent.

Potrivit textului dat publicităţii de Vatican, aceste măsuri au fost luate pentru a ”evita riscul răspândirii Covid-19 într-o adunare publică”.

Papa Francisc, în vârstă de 83 de ani, are o stare de sănătate bună, dar în tinereţe a pierdut o parte dintr-un plămân în urma unei afecţiuni respiratorii.Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
07 Mar 2020

pai riscul e de fapt pentru adunarile publice cu multi oameni.Daca unul singur are virus o sa imbolnaveasca o gramada de vecini,nu e vorba despre papa.La fel se poate intampla si la discoteca sau la alte evenimente cu public,sau de exemplu la transportul in comun,la metrouri,trenuri.Singura salvare e vremea calda care distruge virusul
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.