SPECIAL

Cioc, cioc, cioc, cine bate la uşă? Gest fără cuvinte al jandarmilor


Cioc, cioc, cioc, cine bate la uşă? Gest fără cuvinte al jandarmilor

Z.P. | 2020-05-06 17:45

O fetiţă din Galaţi nu va uita prea curând ziua în care a împlinit şase ani. Şi asta pentru că a avut parte de o surpriză care a lăsat-o fără grai. A primit un tort de la jandarmi, pe care a declarat că îi iubeşte.

„Zilele trecute primeam la sediul Jandarmeriei un mesaj de la un părinte care ne spunea că fetiţa lui iubeşte foarte mult jandarmii. Astăzi (miercuri-n.r.), fiind ziua ei, ne-am gândit să-i facem o surpriză”, a spus Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi, citat de Mediafax.

Jandarmii au comandat un tort şi, echipaţi corespunzător şi cu maşti de protecţie, i-au dus fetiţei cadoul la uşa apartamentului. „Ana Maria, ţi-ai exprimat dorinţa să ne cunoşti. Noi ne-am gândit să-ţi facem o surpriză de ziua ta şi ţi-am adus un tort”, i-au spus jandarmii fetiţei care a deschis uşa.

Copila a rămas fără cuvinte la vederea jandarmilor Ea a ascultat emoţionată în timp ce i s-a cântat la mulţi ani, a suflat în lumânarea de pe tort şi le-a mulţumit oamenilor legii care mai au timp şi de astfel de gesturi în plină pandemie de coronavirus.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.