SPECIAL

Cine sunt cei mai FERICIȚI europeni. Românii, printre ultimii din UE


Cine sunt cei mai FERICIȚI europeni. Românii, printre ultimii din UE

E.Ş. | 2019-11-07 16:42

Belgia, Olanda, Austria și Finlanda sunt țările din Uniunea Europeană cu cei mai fericiţi oameni. România se află în coada clasamentului, alături de Letonia, Bulgaria, Croaţia și Lituania, potrivit unor date publicate joi de Eurostat.

În anul 2018, peste 62% dintre persoanele cu vârsta de peste 16 ani din Uniunea Europeană care au participat la acest studiu au declarat că au fost fericite tot timpul (14%) sau majoritatea timpului (48%) în ultimele patru săptămâni, în timp ce 12% au declarat că au fost rareori (8%) sau niciodată (2%) fericite în ultima lună.

Ţările din Uniunea Europeană cu cei mai fericiţi oameni sunt Belgia, Olanda, Austria şi Finlanda, unde peste trei sferturi dintre persoane (76% în fiecare ţară) au declarat că s-au simţit fericite tot timpul sau în majoritatea timpului în ultima lună.

La polul opus, ponderea celor care au fost fericiţi este cea mai scăzută în Letonia, unde doar 31% din persoane au declarat că s-au simţit fericite tot timpul sau în majoritatea timpului, în ultima lună. În Bulgaria, s-au declarat fericiți 35% din oameni, în Croaţia - 42%, iar în Lituania - 45%. România se află și ea între țările din coada clasamentului, cu un procent de 46% de oameni fericiți, la fel ca Grecia.

Când vine vorba despre extreme, Spania a înregistrat cel mai mare procent de oameni care s-au declarat fericiți tot timpul (29%), în timp ce în Letonia 28% au declarat că au fost rareori sau niciodată fericiți în ultima lună.

Comparativ cu situaţia din 2013, ponderea persoanelor fericite din Uniunea Europeană a crescut cu două puncte procentuale, de la 60% la 62%.Parerea ta...

RARIS BAGDAN
07 Noi 2019

Sigur daca el de la 15 pana la 55 de ani este zombi Se trezesc ca au copii mari pe care nici nu i cunosc La ei drogul si homaleala sunt la mare cautare Din cati au venit veniti aici de prin Anglia Austria ,Germania pe la diverse televiziuni nici unul nu era treaz la cap
DESPRE CE VORBIM?
07 Noi 2019

Să ai o relație săracă cu familia ta te-ar putea face să te îmbolnăvești. Pare calitatea relațiilor cu familia extinsă - mamă, tată, frați, mătuși, unchi, bunici și multe altele - ar putea face o adevărată diferență în sănătatea dvs. pe măsură ce îmbătrânești, poate chiar mai mult decât iubirea ta specială. Despre ce vorbim ? România se află și ea între țările din coada clasamentului, cu un procent de 46% de oameni. Familia in romania inseamna un dezstru
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.